Comitet Director

 

Comitet Director

 

Spitalul public este condus de un manager, in baza prevederilor Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, cu modificarile si completarile ulterioare.

Managerul isi desfasoara activitatea in baza contractului de management incheiat cu Consiliul Judetului Galati, conform legislatiei in vigoare. 

In cadrul unitatii, in baza prevederilor Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, cu modificarile si completarile ulterioare, functioneaza un comitet director. Ocuparea functiilor specifice comitetului director se face prin concurs organizat de catre managerul unitatii. 

Comitetul director al unitatii are urmatoarea componenta:

  • Manager – Dr. Monica Necula
  • Director Medical – Dr. Drutu Ciprian
  • Director Financiar – Ec. Boza Viorica

Atributiile comitetului director sunt stabilite prin ordin al ministrului sanatatii, acestea fiind atributiile principale, completate de atributiile specifice fiecarui functii, prevazute in diverse acte normative, in vigoare. Secţiile, laboratoarele şi serviciile medicale ale spitalului public sunt conduse de un şef de secţie, şef de laborator sau, după caz, şef de serviciu. Aceste funcţii se ocupă prin concurs sau examen, după caz, în condiţiile legii, organizat conform normelor aprobate prin ordin al ministrului sănătăţii.

Şefii de secţie au ca atribuţii îndrumarea şi realizarea activităţii de acordare a îngrijirilor medicale în cadrul secţiei respective şi răspund de calitatea actului medical, precum şi atribuţiile asumate prin contractul de administrare.

Sari la conținut